DNLA koncept og værktøjer

Vælg venligst:

 

 

DanControl0 DNLA Forbedring af salgsresultaterne DNLA Lederudvikling DNLA HR Udvikling DNLA Udvælgelse & Rekruttering DNLA Teamudvikling DNLA Special

Din virksomheds success afgøres hovedsageligt af én faktor: Den menneskelige faktor – dine medarbejdere. Deres idéer, engagement og motivation, det – til tider – latente potentiale hos dine medarbejdere er nøglen til succes for din organisation i dag, og det udgør et enormt potentiale for fremtidig økonomisk vækst! Det vil på mange måder kunne betale sig at investere effektivt i udvikling af dine medarbejderes kvalifikationer og motivation.

 

DNLA - Discovering & Developing Natural Latent Abilities (afdækning og udvikling af naturlige latente evner) er moderne HR-ledelses foretrukne værktøj til alle funktioner, udfordringer og krav. At hjælpe enkeltpersoner og organisationer med at (gen-) opdage, vurdere og få adgang til deres fulde potentiale; samt hjælpe dig med at placere de rette personer, dem med det rigtige tankesæt, motivation, idéer og kvalifikationer på det rette sted – det er, hvad vi opnår.

 

Succes som du kan se, føle – og måle!

 

Anvendelsesmulighederne for DNLA værktøjer og - ydelser spænder vidt. Praktisk talt overalt, hvor mennesker stræber efter, og samarbejder om, at opnå såvel individuelle som fælles mål, er DNLA et værdifuldt modul, som hjælper dem til at gøre dette med succes.


Her har vi samlet en kort beskrivelse af typiske projekter, anvendelsesmuligheder og brugere af DNLA tilgangen. Klik på felterne for at lære mere om de emner, der er beskrevet der.


... og alle disse kombineret i én integreret tilgang, der sigter mod en levedygtig organisationsudvikling, bidrager til vores overordnede koncept: DNLA HR Balance Sheet - HR udvikling på højeste niveau.

 

 

DNLA - Discovering Natural Latent Abilitie